SvaneboArbejdsmetoder

Kontakt os her

Send en kopi til dig selv

Arbejdsmetoder hos Svanebo

Det væsentlige ved et ophold hos Svanebo er at beboeren oplever at tage skridt i den rigtige retning og mærke forandring samt en personlig udvikling. I anerkendelse af målgruppens kompleksitet består personalet på Svanebo af en tværfaglig personalegruppe med stor erfaring i at arbejde med mennesker. Det giver os mulighed for at navigere vi mellem flere forskellige arbejdsmetoder, som i den sidste ende giver den bedste udvikling.

Der tages altid stilling til den enkelte beboer hvor der bliver defineret rammer i samarbejde med den på teoretisk og fagligt grundlag.

Mød personalet

Vi er ni fuldtidsansatte og fem vikarer, der tilsammen udgør et erfarent og professionelt hold af psykoterapeuter, social og sundhedsassistenter, pædagoger, kontor- og køkkenpersonale samt en pedel på Svanebo.

Se alle medarbejdere

Benny Møller

Leder & organisk psykoterapeut

Tove Kallesen

​Sous-chef & organisk psykoterapeut

Ann Søgaard Sørensen

Organisk psykoterapeut

René Stevang

Social og sundhedsassistent, medicinansvarlig

Trine Broberg

Social og sundhedsassistent

Aktivitetstilbud

Vores aktivitetstilbud er et vigtigt element i udviklingen af den enkelte beboer og danner et grundlag for læring og proces. Vores aktiviteter spænder bredt og man kan fx få lov til at arbejde med sine psykiske og fysiske udfordringer igennem motion, men også kreativt værksted, oplevelsesture ud af huset er blot nogle af de aktiviteter, som er på dagsordenen.

Læs mere om vores alle vores aktivitetstilbud her.

Har du spørgsmål? – Kontakt os her

Send en kopi til dig selv